Login
Main menu

Qui sóc?

Politòleg de formació i per vocació, m'encanta comunicar, sóc emprenedor, i crec en la necessitat de treballar cada dia per transformar i millorar les realitats que ens envolten, #transforming_realities.

Pals, Edimburg, Barcelona. Shenzhen, Belfast, Girona: aquests són els llocs que per mi no poden faltar, ciutats que m’han marcat i que encapçalen algunes seccions d’aquest web.

Després d’acabar la llicenciatura en ciències polítiques a Belfast (Irlanda del Nord), vaig decidir que volia treballar al sector públic. Vaig començar a l'Ajuntament d'Edimburg (Escòcia), treballant al departament de desenvolupament econòmic d’una ciutat tremendament dinàmica que destaca per uns nivells d’activitat i ocupació envejables.

Després d’un temps i amb una part d’Edimburg encara a la motxilla, vaig tornar a Pals (Empordà), d’on sóc fill i on sempre tindré les arrels. Durant uns anys em vaig entregar a la millora del meu poble des de la seva màxima institució, l’Ajuntament. Vaig ser-ne tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme. I més tard vaig ampliar el meu camp de visió com a conseller comarcal del Consell del Baix Empordà.

Entremig, alguns viatges als Estats Units i a la Xina, particularment a aquest darrer país, que trobo fascinant. Les ciutats del gegant asiàtic representen aquest món tant canviant en què vivim, ple d’oportunitats i reptes. Shenzhen, amb qui guardo una relació especial, n’és un bon exemple.

Avui exerceixo de professor de ciència política a la Universitat de Girona (UdG) i la Universitat de Barcelona (UB), col·laboro com a investigador de governs locals amb la Fundació Pi i Sunyer, i també treballo amb diverses consultories en matèria de disseny i avaluació de polítiques públiques.

More in this category: Contacte »
back to top

FacebookTwitterLinkedin